Hvordan den virker

Hondas håndfri telefon er en smart måde, hvorpå du kan anvende din telefon i bilen. Du behøver aldrig mere at holde din mobiltelefon igen, medens du er bag ved rattet.

Hondas håndfri telefon anvender Bluetooth trådløs teknologi til at overføre oplysninger for de indkomne kald til displayet (hvis dette findes), hvor du kan se detaljerne for opkaldet. Det stemmestyrede system anvender dine mundtlige kommandoer til ringe op til telefonnumre, lagrede navne i Hondas håndfri telefon, og kan oven i købet ringe op til de lokaliteter, som er lagret i dit navigationssystem. Alt dette giver dig en sikrere og mere behagelig kørsel.

Brug den telefon som du allerede har.

De fleste Bluetooth og håndfri telefoner er kompatible.

Rat-kontakter

Brug dine rat-kontakter til at aktivere Hondas håndfri telefon.

Display (hvis det findes)

Se opkaldsdetaljer på displayet (hvids det findes), så som den kaldenes ID, signalstyrke, batteriniveau, og om du er inden for din mobiloperatørs dækningsområde. (Bemærk: nogle telefoner overfører ikke disse informationer.)

Overfør opkald mellem din telefon og HandsFreeLink.

Plus, du kan overføre et opkald fra Hondas håndfri telefon til telefonen (og vise versa), ganske enkelt ved at trykke på TALK-knappen og sige ”Transfer”.